Nyhedsbrev Januar 2023 DcH Han Herred

 

Så gik der et år mere. Det gjorde der så også i DcH Han Herred. Og sikke et år.

 

Hvis vi skruer tiden tilbage til 1 januar 2022 og tænker på hvordan pladsen på Gøttruphavevej 153 så ud på det tidspunkt. En stor grøn noget ujævn mark.En Container til vore redskaber og alt hvad vi havde på Tingskovvej. En blå mandskabsvogn og en toiletvogn som ikke var i brug, da vi hverken havde vand el eller kloakering. Tre gamle borde bænke sæt som nærmest var vores klubhus.

 

Gad folk komme og træne under de simple forhold. Ja det gjorde de faktisk. Og vi fik ingen klager. Måske fordi vi allerede på det tidspunkt kunne berolige med at det ville blive bedre.Vi havde søgt og fået penge fra Jammerbugt kommune Nordlys og banken. Vi havde også selv et ret stort beløb at sætte i det.

 

Så vi kunne bare gå igang ,troede vi. Men så hurtigt går tingene ikke. Der skulle ansøgninger til for at få tilsluttet vand el og kloak selv om tingene var derude. Og byggetilladelse til kommende mandskabsvogne. Det stod hurtigt klart i bestyrelsen at det kunne vi ikke selv klare sammen med andet bestyrelsesarbejde.Vi var så heldige at Søren Munk som har erfaring i den slags havde tilbudt sin hjælp. Så han fik en fuldmagt  og sammen med Charlotte har han stået for det administrative. Samtidig tegnede og planlagde de hvordan det hele kunne komme til at se ud.Et kæmpe arbejde ,som vi er taknemmelige for.

 

Søren fandt 2 mandskabsvogne i Terndrup. Meget velholdte. Den 20 august 2022 kl. 11.40 rullede den første ind på pladsen med følgebiler.Der var gjort plads til den af en flok HF som havde lagt fliser som fundament. Nogen timer senere kom nr. 2. En stor dag. Endelig var vi i gang. Herefter gik det slag i slag . Vægge blev raget ned så vognene blev sat sammen til et stort rum Vinduer og døre flyttet, nye sat i. Alt sammen sponsoreret. Nu står der så et færdigt klubhus på 80 kvadratmeter  med køkken og toilet. Fantastisk på så kort tid. Stor tak til Egon og Co. for deres store arbejde. Og tak til dem der stod klar med mad og drikke til arbejderne.

 

Og hvad er planen så nu. En overbygget terrasse og lys på banen.Sidste nyt er så at vi har fået sponsoreret en sum penge fra Thorup - Slettens lokale vindpulje til renovering af banerne. Sikke et træningsanlæg vi derefter har i DCH Han Herred.

 

Ikke kun byggeriet har kostet kræfter.Vi har haft mange medlemmer igennem 2022. 4 hvalpehold- unghundehold-nyC -C/b familiehold-rally. Som noget nyt har vi fået rullende tilmelding så folk med hunde kan komme på hold løbende. Det kræver en hel del af trænerne da der vil  bliver en spredning i hundenes kunnen. Det kræver 2 trænere på hver hold. Det er lykkedes og efter nytår sender vi 3 Hf på trænerkursus. Det borger for en god fremtid i DcH Han Herred.

 

SIDST MEN IKKE MINDST. VI KOMMER TIL AT MANGLE FOLK I BESTYRELSEN 1 FORMAND-1 KASSERER - 2 SUPLEANTER. IKKE DE NEMMESTE POSTER LIGE AT BESÆTTE,MEN JEG ER SIKKER PÅ VI FINDER UD AF DET. HOLD JER IKKE TIBAGE HVIS I HAR LYST TIL BESTYRELSESARBEJDE 

 

                                                             Mvh Karen Pedersen

Nyheder

Sponsorer