*NYT NYT* SPORHOLD - OPSTART 7. OKTOBER KL. 9.30

Vi har den glæde at fortælle, at vi for første gang starter et sporhold op. Tilmelding og flere oplysninger her.

Så er du interesseret i at lære at gå spor med din hund, eller kan du allerede og er bidt af sporten, har du nu muligheden for at melde dig til her hos os.

Det starter op lørdag d. 7. oktober klokken 9.30 på Gøttrupvej 351. Holdet kører hver lørdag formiddag resten af året.

Jan Sørensen er træner for holdet, da han er uddannet sporlægger.


Træningstider efterår 2023 kan ses herVi starter først nyt hvalpehold op til januar 2024 –hold øje her og på vores Facebook side for yderligere informationer.Velkommen til DcH Han Herred 


Har du lyst til at træne med din hund? Så er du kommet til det rette sted!


DcH er hundetræning for ALLE uanset race, og ambitionsniveau!  


DcH Han Herred er en lokalforening under DcH Danmark, som er Danmarks største hundesportsforening. Vores dygtige uddannede trænere bruger helt frivilligt en masse tid på at få dig og din hund til at blive et godt makkerpar. Vi vil rigtig gerne dele ud af vores mangeårige viden og passion, og vi glæder os til at tage imod jer!


Vi tilbyder: Hvalpetræning – Unghundehold - Rally lydighed – Lydighed DcH Program - Familiehundehold


Vores hjemmeside er knudepunktet for al kommunikation og administration. Derfor beder vi dig nu om at oprette en profil (øverst i højre hjørne). Når du har oprettet en profil, får du adgang til at tilmelde dig det/de hold som du ønsker, samt modtage vigtig information fra os, på både E-mail og SMS.


Skulle der opstå problemer med klub-modulet, eller har du andre spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på de kontakt informationer som du finder nederst på siden!

 

Vi glæder os til at se dig til hundetræning.

Mange potedask fra os i DcH Han Herred.
## FORM:1 ##


Kontakt os

 
  
 
 


Nyheder

Sponsorer