Vis alle Få pladser Ledige Venteliste Udsolgt
Start tid Vis alle
Vis alle
Fra kl. 9
Fra kl. 10
Fra kl. 11
Fra kl. 12
Fra kl. 13
Fra kl. 14
Fra kl. 15
Fra kl. 16
Fra kl. 17
Fra kl. 18
Fra kl. 19
Vis alle
Vis alle
Vis alle
Vis alle
Instruktør Vis alle
Vis alle
resultater for
Kontingenter
Passiv medlemskab | P1
15 - 99 år
Passivt medlemskab for dem der ikke går på hold. 
Mandag
Få pladser
Rally-1 | R1
Kl. 18:30 - 19:30
Flere tider
Bane 1
15 - 99 år
Rally-1 er for begyndere. For dig som er helt ny i Rally verdenen. Rally er for dig der gerne vil arbejde med kontakt, samarbejde, og præcision i små lydighedsøvelser. Rally er et sjovt alternativ til almen lydighedstræning. I Rally vil man blive præsenteret for en række skilte, der beskriver øvelsen der skal udføres, disse er så sammensat til et forløb på en bane. I rally er det også muligt at deltage i konkurrencer.Der er 4 forskellige klasser - begynder, øvet, ekspert og champion. Man starter i begynder klassen. Man skal have gennemført hvalpe- eller unghunde træning. Prisen for holdet er grundkontingent inkl. kontingent til kreds- og landsforeningen samt holdkontingent.Hvis man vil træne i klubben, skal man have et aktivt medlemskab og dette skal betales inden man kan starte på de hold man vil træne på.Kontingent trækkes automatisk hvert år, den 1. januar. Hvis man ikke vil træne på hold mere skal man selv sørge for at melde sig ud.OBS! Betalt kontingent for indeværende år, tilbagebetales ikke ved udmelding i løbet af året. Info:Aktive medlemmer:Aktive medlemmer har stemmeret til generalforsamlingen og kan modtage valg til bestyrelsen.Aktive medlemmer har ret til deltagelse i træning.Aktive kan gøre brug af klubbens arealer og rekvisitter til træning, samt deltage i klubbens arrangementer.
Rally-2 | R2
Kl. 18:30 - 19:30
Flere tider
Bane 3
15 - 99 år
Rally-2 er forsætter holdet efter Rally-1 begynderhold. Rally er for dig der gerne vil arbejde med kontakt, samarbejde, og præcision i små lydighedsøvelser. Rally er et sjovt alternativ til almen lydighedstræning. I Rally vil man blive præsenteret for en række skilte, der beskriver øvelsen der skal udføres, disse er så sammensat til et forløb på en bane. I rally er det også muligt at deltage i konkurrencer.Der er 4 forskellige klasser - begynder, øvet, ekspert og champion. Man starter i begynder klassen. Man skal have gennemført hvalpe- eller unghunde træning. Prisen for holdet er grundkontingent inkl. kontingent til kreds- og landsforeningen samt holdkontingent.Hvis man vil træne i klubben, skal man have et aktivt medlemskab og dette skal betales inden man kan starte på de hold man vil træne på.Kontingent trækkes automatisk hvert år, den 1. januar. Hvis man ikke vil træne på hold mere skal man selv sørge for at melde sig ud.OBS! Betalt kontingent for indeværende år, tilbagebetales ikke ved udmelding i løbet af året. Info:Aktive medlemmer:Aktive medlemmer har stemmeret til generalforsamlingen og kan modtage valg til bestyrelsen.Aktive medlemmer har ret til deltagelse i træning.Aktive kan gøre brug af klubbens arealer og rekvisitter til træning, samt deltage i klubbens arrangementer.
Få pladser
NyC-1 helårlig | NYC1
Kl. 18:30 - 19:30
Flere tider
Bane 2
15 - 99 år
NyC er et lydigheds hold. Holdet der er for dem der har gået på hvalpehold. Denne klasse er ikke en landsdækkende DcH klasse, men en klasse, som er opstået ved et samarbejde i DcH Kreds 1 mellem DcH Thisted, DcH Thyholm, DcH Han Herred og DcH Sydthy. Har man lyst, kan man deltage i disse klubbers lokale venskabs konkurrencer og i klubbens lokal konkurrencer sommer og vinter.Der kan for nye hundefører godt være langt fra hvalpehold til C-klassen, så her i NyC, har man muligheden for at afprøve om konkurrence skulle være noget. Prisen for holdet er grundkontingent inkl. kontingent til kreds- og landsforeningen samt holdkontingent.Hvis man vil træne i klubben, skal man have et aktivt medlemskab og dette skal betales inden man kan starte på de hold man vil træne på.Kontingent trækkes automatisk hvert år, den 1. januar. Hvis man ikke vil træne på hold mere skal man selv sørge for at melde sig ud.OBS! Betalt kontingent for indeværende år, tilbagebetales ikke ved udmelding i løbet af året. Info:Aktive medlemmer:Aktive medlemmer har stemmeret til generalforsamlingen og kan modtage valg til bestyrelsen.Aktive medlemmer har ret til deltagelse i træning.Aktive kan gøre brug af klubbens arealer og rekvisitter til træning, samt deltage i klubbens arrangementer.
Tirsdag
Få pladser
Hvalpe24-3 (april-september) 2024 | HV24-3
Kl. 18:30 - 19:30
Flere tider
Bane 1
15 - 99 år
Står du med et lille nyt familiemedlem og vil give hvalpen en god start på livet, så vil vi gerne hjælpe dig godt på vej.Hvalpetræning løber ca. 20 uger – første træning den 9. april kl. 18.30.Min. alder ved opstart 8 ugerHver lektion af ca. 1 times varighedInvitation til Infomøde før opstart - uden hund – den 7. april. Følg vores Facebook side for yderligere infoHvalpeholdet afsluttes med en hvalpetestUnder forløbet vil vi arbejde med:- Socialisering- Kontaktøvelser- Indkald- Selvtillidsøvelser og leg for hunden- Gå pænt i snorVi inviterer dig til infomøde med velkomst og lidt fortælling om klubben og hvalpetræning i DcH Han Herred - her skal papirer vises (vaccination og forsikring).For at opnå den bedste træning, er det en god idé at anskaffe en sele eller halsbånd, samt en fast line.Til hver træning skal der medbringes masser af gode bløde guffer, alt fra alm. godbidder til pølser el. skinketern, bare hunden elsker disse. Husk også at medbringe vand til din hund. - Vi rydder op efter os - Medbring høm høm poser.Vi ses til sjov og lærerig træning, med jeres hunde og glæder os til at byde dig og din hund velkommen i klubben.Tilmelding foregår kun via klubmodul på vores hjemmeside.Prisen for holdet er grundkontingent inkl. kontingent til kreds- og landsforeningen samt holdkontingent.
Onsdag
Få pladser
Hvalpe januar-juni 2024 | HV24-1
Kl. 18:30 - 19:30
Flere tider
Bane 3
15 - 99 år
Står du med et lille nyt familiemedlem og vil give hvalpen en god start på livet, så vil vi gerne hjælpe dig godt på vej.Hvalpetræning løber ca. 20 uger – første træning den 24. januar kl. 18.30.Min. alder ved opstart 8 ugerHver lektion af ca. 1 times varighedInvitation til Infomøde før opstart - uden hund – den 18. januar. Følg vores Facebook side for yderligere infoHvalpeholdet afsluttes med en hvalpetestUnder forløbet vil vi arbejde med:- Socialisering- Kontaktøvelser- Indkald- Selvtillidsøvelser og leg for hunden- Gå pænt i snorVi inviterer dig til infomøde med velkomst og lidt fortælling om klubben og hvalpetræning i DcH Han Herred - her skal papirer vises (vaccination og forsikring).For at opnå den bedste træning, er det en god idé at anskaffe en sele eller halsbånd, samt en fast line.Til hver træning skal der medbringes masser af gode bløde guffer, alt fra alm. godbidder til pølser el. skinketern, bare hunden elsker disse. Husk også at medbringe vand til din hund. - Vi rydder op efter os - Medbring høm høm poser.Vi ses til sjov og lærerig træning, med jeres hunde og glæder os til at byde dig og din hund velkommen i klubben.Tilmelding foregår kun via klubmodul på vores hjemmeside.Prisen for holdet er grundkontingent inkl. kontingent til kreds- og landsforeningen samt holdkontingent.
Få pladser
Hvalpe januar-juni 2024 | HV24-2
Kl. 18:30 - 19:30
Flere tider
Bane 2
15 - 99 år
Står du med et lille nyt familiemedlem og vil give hvalpen en god start på livet, så vil vi gerne hjælpe dig godt på vej.Hvalpetræning løber over 12 gange – første træning den 24. januar kl. 18.30.Min. alder ved opstart 8 ugerHver lektion af ca. 1 times varighedInvitation til Infomøde før opstart - uden hund – den 18. januar. Følg vores Facebook side for yderligere infoHvalpeholdet afsluttes med en hvalpetestUnder forløbet vil vi arbejde med:- Socialisering- Kontaktøvelser- Indkald- Selvtillidsøvelser og leg for hunden- Gå pænt i snorVi inviterer dig til infomøde med velkomst og lidt fortælling om klubben og hvalpetræning i DcH Han Herred - her skal papirer vises (vaccination og forsikring).For at opnå den bedste træning, er det en god idé at anskaffe en sele eller halsbånd, samt en fast line.Til hver træning skal der medbringes masser af gode bløde guffer, alt fra alm. godbidder til pølser el. skinketern, bare hunden elsker disse. Husk også at medbringe vand til din hund. - Vi rydder op efter os - Medbring høm høm poser.Vi ses til sjov og lærerig træning, med vores hunde og glæder os til at byde dig og din hund velkommen i klubben.Tilmelding foregår kun via klubmodul på vores hjemmeside.Prisen for holdet er grundkontingent inkl. kontingent til kreds- og landsforeningen samt holdkontingent.
Få pladser
Leg og træning med din hund | LT
Kl. 18:30 - 19:30
Flere tider
Bane 2
15 - 99 år
Træning der fokuserer på, hvordan man kan give familiehunden og dens ejer grundlag for et godt og givende liv sammen.Træningen tager sit udgangspunkt i det gode forhold mellem hund og ejer og inspirerer til stadig at udvikle nye udfordringer til hunden. Resultatet skal gerne være glæden ved at have en velopdragen, aktiv og velstimuleret hund.Her arbejdes med alle hunde store som små, unge som gamle. DOG IKKE HVALPE! Vi arbejder med det formål at træning skal være sjovt og lærerigt og altid på hundens niveau. Der arbejdes altid på at skabe en god kontakt mellem dig og din hund.Er der udfordringer af den ene eller anden art, så snakker vi om det og prøver at finde en løsning.På holdet vil du opleve at rigtig mange ting kan bruges til at skabe et sjov og inspirerende samarbejde mellem dig og din hund.Træningen vil indeholde mange elementer, eksempelvis:- Almindelig lydighed (indkald, sit og dæk)- Tricks og sjove øvelser- Næsearbejde (søgning og sporarbejde) Prisen for holdet er grundkontingent inkl. kontingent til kreds- og landsforeningen samt holdkontingent.Hvis man vil træne i klubben, skal man have et aktivt medlemskab og dette skal betales inden man kan starte på de hold man vil træne på.Kontingent trækkes automatisk hvert år, den 1. januar. Hvis man ikke vil træne på hold mere skal man selv sørge for at melde sig ud.OBS! Betalt kontingent for indeværende år, tilbagebetales ikke ved udmelding i løbet af året.
Lydighed C | C-klassen
Kl. 19:45 - 20:45
Flere tider
Bane 3
15 - 99 år
Dette hold er for dig der gerne vil træne DcH lydighed og udfordre hundens næse og drift. Her arbejdes videre med øvelser som lineføring, stå, sid, dæk, apport, spring, rundering og feltsøg. Der bliver trænet C-lydighedsprogram + elementer fra B-lydighedsprogram. Elementer fra B-lydighedsprogram er blandt andet sporsøg, fremadsendelse og fri ved fod. På dette hold er der mulighed for at deltage i konkurrencer på sigt, hvis man har lyst til det. C-lydighedsprogram:Lineføring.Stå – Sid – Dæk.Apport m/træbuk.Spring.Rundering.Frit søg. B-lydighedsprogram:Fri ved fod.Stå – Sid – Dæk fra gang.Apport.Spring m/apport.Fremadsendelse.Rundering.Sporsøg.Frit søg. Prisen for holdet er grundkontingent inkl. kontingent til kreds- og landsforeningen samt holdkontingent.Hvis man vil træne i klubben, skal man have et aktivt medlemskab og dette skal betales inden man kan starte på de hold man vil træne på.Kontingent trækkes automatisk hvert år, den 1. januar. Hvis man ikke vil træne på hold mere skal man selv sørge for at melde sig ud.OBS! Betalt kontingent for indeværende år, tilbagebetales ikke ved udmelding i løbet af året.Info:Aktive medlemmer:Aktive medlemmer har stemmeret til generalforsamlingen og kan modtage valg til bestyrelsen.Aktive medlemmer har ret til deltagelse i træning.Aktive kan gøre brug af klubbens arealer og rekvisitter til træning, samt deltage i klubbens arrangementer.
Lørdag
Sporhold | SP23
Kl. 09:30 - 11:00
Flere tider
Græsareal
15 - 99 år
Er du interesseret i at lære at gå spor med din hund, eller kan du allerede og er bidt af sporten, har du nu muligheden for at melde dig til her hos os. Holdet træner hver lørdag på Gøttrupvej 351.  Jan Sørensen er jeres træner da han er uddannet sporlægger.

Nyheder

Sponsorer